Een certificaat geeft vertrouwen.
Vertrouwen in uw producten, diensten en medewerkers. Met een certificaat toont u aan dat uw organisatie efficiënt en veilig werkt, dat u de werkzaamheden en werkprocessen beheerst en dat u duurzaamheid nastreeft. Zo kunt u risico’s verminderen, de kwaliteit van uw organisatie verbeteren en meer tevreden klanten bereiken.

Meer informatie over:
VCA, VCU en VCO
ISO 9001
ISO 14001
HKZ

Een certificaat betekent klanttevredenheid.
Doordat u de kwaliteit en efficiëntie van uw activiteiten verbetert, krijgen uw klanten een betere service en betere producten – dankzij de certificatie-eisen en de continue controle. Op deze manier verbetert u zowel op korte als lange termijn de klanttevredenheid
Een certificaat betekent zekerheid.
Zekerheid voor uw klanten: zij kunnen er zeker van zijn dat uw of product of dienst voldoet aan breed gedragen (internationale) en objectieve eisen en de voorwaarden die daaruit volgen. Als het gaat om het certificeren van organisaties, geeft een certificaat zekerheid over de kennis en competenties.
Een certificaat betekent betrokkenheid.
Certificering helpt bij het stimuleren van betrokkenheid. Wanneer werkprocessen inzichtelijk zijn, werken uw medewerkers efficiënter en maken ze minder fouten. Ze raken meer betrokken en werken doelgerichter. Tegelijkertijd krijgen ze meer plezier in hun werk. Duurzaam management wordt een tweede natuur voor uw bedrijf.
Een certificaat betekent vertrouwen.
Een certificaat helpt u vertrouwen te kweken bij de autoriteiten. U vermijdt discussies over het wel of niet voldoen aan wetten en regels. Het aantal externe beoordelingen wordt tot een minimum beperkt. Een certificaat maakt het ook gemakkelijker om bepaalde vergunningen te krijgen.
Een certificaat is een prima marketingtool.
Een certificaat zorgt ervoor dat uw product een goede naam krijgt op de (internationale) markt. Bovendien is het een uitstekende marketingtool. U hebt een extra verkoopargument.
Een certificaat halen doe je samen.
Een topprestatie neerzetten kan alleen in teamverband. Raadgevend Bureau Speelman heeft al vele malen de top bereikt en trekt u graag naar boven. Meer weten? Bel met Antje Kadijk voor een afspraak:06-18811520