Mijn naam is Antje Kadijk.  Bij Raadgevend Bureau Speelman ben ik verantwoordelijk voor klanten die een RI&E willen laten maken of willen certificeren voor  VCA of ISO.

Ik heb een arbeidskundige opleiding genoten en toen ik bij mijn vader ging werken bij Raadgevend Bureau Speelman heb ik de opleiding Veiligheidskundige gedaan.
Mijn broer Jos is bij onze organisatie verantwoordelijk voor opleidingen en mijn vader verzorgt voor enkele relaties de HKZ certificering. Zo kunnen wij met een compacte organisatie een breed scala van klanten van dienst zijn.

Onze klanten zitten in heel Nederland, van Dokkum tot in Maastricht. Tot voor enkele jaren bezocht ik die bedrijven enkele keren per jaar.  Sinds vorig jaar beschikken we over een eigen ontworpen digitaal programma waardoor onze klanten dagelijks en op elk moment van advies voorzien kunnen worden en inzage hebben in de voortgang van het proces.
Dat scheelt natuurlijk voor de klant veel tijd en mij veel kilometers.
Dit digitale handboek wordt gratis aan onze klanten ter beschikking gesteld.
Mocht je meer willen weten over het laten opstellen van de RI&E, over ISO of VCA. Of over ons unieke digitale handboek, laat het mij weten dan hebben we snel contact.